Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΡΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΡΟΥ
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους σας για τη συμμετοχή στις εκλογές στις 15 Δεκέμβρη, η οποία αποδεικνύει την εμπιστοσύνη ΟΛΩΝ ΜΑΣ στις συλλογικές διαδικασίες και στο σωματείο. Ευχαριστούμε βέβαια και όλους όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σταθερά πρώτη δύναμη στη Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την συμπαράστασή τους σ έναν αγώνα ο οποίος είναι διαρκής.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε τις αντιστάσεις μας απέναντι στις αυθαιρεσίες, απέναντι στα μεγάλα και μικρά προβλήματα στα σχολεία. Καμιά παραβίαση ωραρίου, καμιά αυθαίρετη μετακίνηση, καμιά σύμπτυξη τμήματος, κανένα κενό στα σχολεία δεν θα μας αφήσει ασυγκίνητους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμβάλλουμε από κοινού ώστε τα ζητήματα της δημόσιας εκπαίδευσης: υποχρηματοδότηση, υποδομές, αναλυτικά προγράμματα, καταργήσεις – συγχωνεύσεις σχολείων, ελαστικές σχέσεις εργασίας, διορισμοί να συνεχίσουν να βρίσκονται στην προμετωπίδα της δράσης της Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ.
Στις παρούσες συνθήκες της οικονομικής κρίσης πρέπει το νέο ΔΣ  να διαμορφώσει αντιπροτάσεις και να δώσει πολύπλευρες μάχες για τα δεινά που μας ταλανίζουν τόσο μαζί με τα άλλα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ενάντια στη λιτότητα και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων όσο και μαζί με την ΟΛΜΕ για τα κλαδικά προβλήματα των εκπαιδευτικών και την αναγνώριση της ιδιαιτερότητας του εκπαιδευτικού έργου.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ, ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΡΟΥ   
ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: