Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 2012


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ευχόμαστε προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική ανάσταση και στις 6 Μάη Ανάσταση της Ελλάδας.
Πολλά είναι τα θέματα(πολιτικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά κλπ) που απασχολούν την επικαιρότητα. Στη σύντομη αυτή παρέμβασή μας θα επικεντρωθούμε σε δύο:
α. Ανακοίνωση των μεταθέσεων.
Τελικά μετά από τροπολογία ίσχυσε η <<διετία>> στους συναδέλφους που διορίστηκαν το 2010 κι έτσι κατέστη δυνατόν να μετατεθούν αρκετοί απ’ αυτή την κατηγορία. Συνάδελφοι τίποτε δεν είναι αδύνατο! Όταν διεκδικούμε με συνέπεια, ενωτικά και αγωνιστικά, τα δίκαια αιτήματά μας, η επιτυχία αργά ή γρήγορα θα έρθει. Το συγκεκριμένο ζήτημα το παλαίψαμε από την πρώτη στιγμή που ίσχυσε το τερατούργημα Διαμαντοπούλου - ν.3848/2010. Σε αντίθεση με τους εκπροσώπους της κυβερνητικής - μνημονιακής παράταξης της ΠΑΣΚ που δεν τους <<ενοχλούσε >> η ρύθμιση της <<τριετίας>>, προωθήσαμε – συντονίσαμε Πανελλαδικώς μέσω (κυρίως) των ακριτικών ΕΛΜΕ το αίτημα της κατάργησης της <<τριετίας>>. Συνάδελφοι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε: για την κατάργηση του ν.3848/2010, για την κατάργηση του δήθεν <<ενιαίου μισθολογίου>>, για την ανατροπή του μνημονίου, για τη νίκη του αγωνιζόμενου λαού ενάντια στη συγκυβέρνηση της καταστροφής, στην τρόικα και στο ΔΝΤ.
β. Μεταθέσεις στον Έβρο. Παρατηρώντας προσεκτικά τα δεδομένα στη Γ Έβρου έχουμε στην κατηγορία ΠΕ18.34: Πίνακας Γ: +1, έρχονται με μετάθεση 1, φεύγουν με μετάθεση 1.
Το «περίεργο» είναι ότι στην ειδικότητα αυτή ΔΕΝ υπάρχει ούτε μια ώρα για συμπλήρωση στα σχολεία της περιοχής και η συναδέλφισσα που κατείχε τη θέση αυτή μέχρι τώρα, αποσπόταν αναγκαστικά στην Α Έβρου. Η μετάθεση αυτή δεν δικαιολογείται επί ουδενί!! Ζητάμε από το ΚΥΣΔΕ, από τον κ.Διευθυντή της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και από τον κ.Διευθυντή της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Έβρου, να δώσουν εξηγήσεις για το πώς συμβαίνουν « τυχαία » πράγματα σε μη « τυχαία » πρόσωπα.

Αναμένουμε!
Απρίλης 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: