Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ!




Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι!
Δημοσιεύουμε εδώ μία ανακοίνωση συναδέλφου, που παρουσιάζει το πρόβλημά της με την προκήρυξη της Ειδικής Αγωγής στο ΑΣΕΠ.

Εννοείται πως το θέμα θα αντιμετωπιστεί με συνδικαλιστικό τρόπο. Η συνάδελφος όμως θα κινηθεί και νομικά. Παρακαλούνται οι φίλοι να κοινοποιήσουν τη δημοσίευση αυτή, ώστε να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συναδέλφων για τη νομική διεκδίκηση. Ευχαριστούμε!



Συνάδελφοι,
είμαι αναπληρώτρια καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής (ειδικότητας ΠΕ 02.50) και συμμετείχα στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019. Θα έχετε ακούσει ότι πολλοί από τους συναδέλφους έχουν απορριφθεί λόγω μη καταβολής παραβόλου, πράγμα το οποίο φάνηκε και από τους απορριπτέους των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 2ΕΑ/2019. Στην ίδια θέση βρίσκομαι κι εγώ καθώς παραπλανήθηκα από το γεγονός ότι η αίτησή μου ολοκληρώθηκε με την προσθήκη και μόνο του ΙΒΑΝ και του κωδικού του παραβόλου. Δυστυχώς όλοι όσοι δεν εκτέλεσαν σωστά τη διαδικασία της πληρωμής του παραβόλου, θα μείνουν εκτός των πινάκων για τα επόμενα 3 χρόνια. Όποιος βρίσκεται σε αυτήν τη θέση και ενδιαφέρεται να διεκδικήσουμε νομικά τη δυνατότητα εκπρόθεσμης πληρωμής του παραβόλου ώστε να εισαχθούμε στους πίνακες, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλ. 6948440489. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: