Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ 30/10 η 2η έκτακτη Γ.Σ. στο Διδ/χο.




Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                                              Ορεστιάδα  20 - 10 - 2019

ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ                                               Αρ. πρωτ.: 39




ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ Δ.Σ. – ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι:


1. Εξαιτίας του ότι ο συν. Μαρκόπουλος Σωτήρης, οργανωτικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου, προσλήφθηκε ως αναπληρωτής για τη φετινή σχολική χρονιά σε άλλη περιοχή, τη θέση του στο συμβούλιο καταλαμβάνει η συν. Οικονόμου Αθανασία που υπηρετεί στο 2ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών στις 11 Δεκεμβρίου 2018.

2. Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ στην Αθήνα, για να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τη δράση του κλάδου το προσεχές διάστημα. Προκειμένου να αποφασίσουμε σε τοπικό επίπεδο τις θέσεις και τις προτάσεις που θα καταθέσουμε στην ολομέλεια των Προέδρων, καλούμε όλα μας τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση:

Στην Ορεστιάδα την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 5μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας

Στο Διδυμότειχο την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 6μ.μ. στο 2ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και που επηρεάζουν τόσο τις εργασιακές μας συνθήκες όσο και γενικότερα τη λειτουργία του Δημόσιου Σχολείου, δεν μπορούν να λυθούν αν δεν παλέψουμε συλλογικά και δεν αγωνιστούμε συντονισμένα και αποφασιστικά!

Για το λόγο αυτό πρέπει όλοι μας να δώσουμε δύναμη στα σωματεία μας και στις Γενικές Συνελεύσεις και να γίνουμε εμείς ρυθμιστές των διεκδικήσεών μας!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


   Η Πρόεδρος                                                                                 Η Γ. Γραμματέας

Γιαννάτου Κική                                                                              Γεωργουσίδου Μαρία    

Δεν υπάρχουν σχόλια: