Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ: ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ!

Οριστικοί πίνακες τοποθετήσεων μετά από τις διορθώσεις - ενστάσεις.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ, ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς της ΔΙΔΕ ΈΒΡΟΥ.

ΟΡΘΗ επανάληψη : ο ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ κενών είναι σε ώρες - διαρκώς θα αναμορφώνεται ανάλογα με τις διορθώσεις που προκύπτουν και τις δυνατότητες επεξεργασίας (και της ιστοσελίδας της ΔΙΔΕ Έβρου).

Η επόμενη προγραμματισμένη αλλαγή θα είναι Σάββατο (14/8) ή Κυριακή (15/8)  απόγευμα (αν υπάρξει αλλαγή). Προσπαθούμε να έχετε την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση.

Καλούνται οι νεοδιοριζόμενοι εκπαιδευτικοί να αποστείλουν την αίτηση προσωρινής τοποθέτησης προς την ΔΙΔΕ Έβρου στο email της mail (at) dide.evr.sch.gr που θα την βρείτε σε προηγούμενη ανακοίνωση.

Παρακαλούνται οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν έγκαιρα την δήλωση τοποθέτησης το αργότερο έως τις 23/7/2021 και ώρα 11π.μ. 

Για τον υπολογισμό των μορίων τους πρέπει να έχουν υποβάλει : 

1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για τους έγγαμους εκπαιδευτικούς).
2. Πιστοποιητικό εντοπιότητας (εφόσον κατοικούν τουλάχιστον 2 χρόνια στην περιοχή για την οποία ενδιαφέρονται να τοποθετηθούν στην σχολική μονάδα) 
3. Βεβαίωση συνυπηρέτησης η οποία :

α) για τους δημοσίους υπαλλήλους αρκεί βεβαίωση εργασίας,

β) για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους απαιτείται βεβαίωση εργοδότη και ένσημα τελευταίας διετίας, για τους ελεύθερους επαγγελματίες απαιτείται βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα.

Η εντοπιότητα όσο και η συνυπηρέτηση προσμετρώνται μόνο εφόσον είναι εντός του Νομού Έβρου και για το συγκεκριμένο δήμο της κάθε σχολικής μονάδας που δηλώνουν.

Εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη καταθέσει μερικά από τα δικαιολογητικά και έχουν ήδη ορκισθεί, καλό θα είναι να το αναφέρουν ώστε  να επισυναφθεί στα υπόλοιπα έντυπά τους.

ΝΑ επισκέπτεσθε συχνά την ιστοσελίδα για ενημέρωση ! Καλή σταδιοδρομία στους νεοδιόριστους !

ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το κενό 50 ωρών ΠΕ87.02 στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ με ΛΤ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ δεν υπάρχει αλλά θα εμφανισθεί σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ 

Το 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ : περιμένουμε οδηγίες για τον τρόπο τοποθέτησης, αν μπορεί να υπάρξει.

ΝΕΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

 ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: