Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: Πέμπτη 12 Νοεμβρίου: Συμμετέχουμε στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - Τετάρτη 4 Νοεμβρίου: Συνάντηση – ενημέρωση αναπληρωτών - Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες


Ορεστιάδα  3- 11- 2015
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 17

·         Πέμπτη 12 Νοεμβρίου:  Συμμετέχουμε στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

·         Τετάρτη 4 Νοεμβρίου: Συνάντηση – ενημέρωση αναπληρωτών

·         Συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα «βιωματικές δράσεις»

·         Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

 

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Την Δευτέρα  2/11 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ ‘Εβρου με τα εξής θέματα:

1.       Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Δ.Σ. για τη Γενικής Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 24 Οκτώβρη 2015, όπου δεν υπερψηφίστηκε το πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ.

2.       Το Δ.Σ. καλεί όλους τους αναπληρωτές που εργάζονται στα σχολεία της περιοχής ευθύνης της Β΄ ΕΛΜΕ σε συνάντηση την Τετάρτη 4/11 στις 5.30μμ στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας (Αγ. Θεοδώρων 89). Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη προκειμένου να συζητήσουμε εφ΄ όλης της ύλης (διορισμοί, εργασιακά, συνδικαλιστικά δικαιώματα αναπληρωτών), να προτείνουμε και να συναποφασίσουμε τον τρόπο που θα δράσουμε το προσεχές διάστημα.

3.       Αποφασίστηκε η οικονομική στήριξη με το ποσό των 100 ευρώ συναδέλφου από την Β΄ΕΛΜΕ  Δωδεκανήσου (έχει σταλεί σχετική ενημέρωση στα σχολεία)

       4.       Αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα «βιωματικές δράσεις» με τον κ. Ζαφειριάδη, σχολικό σύμβολο φιλολόγων. Θα σταλεί σχετικό ενημερωτικό μόλις εγκριθεί η ημερίδα.
      5.       Η Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 12/11 (δείτε συνημμένη ανακοίνωση)
      6.       Το Δ.Σ. καλεί τους συναδέλφους και τους συλλόγους, στα πλαίσια της άμεσης αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση  ειδών πρώτης ανάγκης (δείτε συνημμένη ανακοίνωση)

 

Για το Δ.Σ.

 

             Ο Πρόεδρος                                                                 Η Γ.  Γραμματέας

 

Τσολάκης Αντώνης                                                      Γεωργουσίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: