Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ!



Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                   Ορεστιάδα 5 - 8 - 2020
ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ                                          Αρ. πρωτ.: 23

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ!

Καλωσορίζουμε  τους νεοδιόριστους συναδέλφους μας στον Έβρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα!
Οι 3.445 διορισμοί σε Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, είναι οι πρώτοι μαζικοί μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή, στην ιστορία της ελληνικής εκπαίδευσης! Αποτελούν τον καρπό του πολυετούς αγώνα του κινήματος των εκπαιδευτικών, έναν αγώνα που θα συνεχίσουμε να δίνουμε μέχρι να καλυφθούν πλήρως όλα τα χιλιάδες κενά στα Δημόσια σχολεία σύμφωνα με τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των μαθητών και μέχρι να δικαιωθούν όλοι οι αδιόριστοι συνάδελφοί μας που παραμένουν σε ιδιότυπη ομηρία όλα αυτά τα χρόνια.

Η πολύμορφη, συλλογική κινηματική δράση για μόνιμους διορισμούς, αλλά και για τα δικαιώματα των αναπληρωτών πρέπει να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα. Τον αγώνα αυτόν ΔΕΝ πρόκειται να τον χαρίσουμε σε κανένα υπουργό και πολιτικό που με δελτία τύπου θριαμβολογούν για το αυτονόητο των μόνιμων διορισμών, χωρίς να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τα πέτρινα χρόνια της αδιοριστίας και την τραγική κατάσταση που έχουν οδηγήσει την εκπαίδευση με την χρόνια υποχρηματοδότηση υπακούοντας στα κελεύσματα των μνημονίων.

Ως Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου ήμασταν και θα είμαστε πρωτοπόροι σε κάθε δράση με κύριο αίτημα την μονιμοποίηση των αναπληρωτών, που ενώ εδώ και χρόνια κρατούν με πολύ μεγάλο προσωπικό κόστος όρθιο το δημόσιο σχολείο, συνεχίζουν να παραλαμβάνουν το χαρτί  της απόλυσης κάθε Ιούνιο. Είναι χρέος όλων μας να παλέψουμε για την άμεση στελέχωση των σχολείων μας με μόνιμο προσωπικό, να αγωνιστούμε για κάθε συμβασιούχο συνάδελφό μας που βιώνει αυτή την απίστευτη βαρβαρότητα τόσα χρόνια, προκειμένου να σταματήσει πια ο εργασιακός εφιάλτης!

Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι τη δικαίωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια: