Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΥΠΑΙΘ. Ε ΦΑΣΗ. Προσλήψεις αναπληρωτών: Ανακοινοποίηση των πινάκων με τα ονόματα!

 


Ανακοινοποίηση των πινάκων με τις 286 προσλήψεις αναπληρωτών από το υπουργείο Παιδείας - Τι αλλάζει

Σε ανακοινοποίηση των πινάκων με τις 286 προσλήψεις αναπληρωτών που δημοσιεύθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής προχώρησε το υπουργείο Παιδείας.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφέρει ότι ανακοινοποιούνται οι πίνακες προσλήψεων Δευτεροβάθμιας Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσηςμόνο ως προς τον κλάδο ΠΕ89.02.

Τι αλλάζει

Ειδικότερα, δεν διενεργείται πρόσληψη στην Γενική Εκπαίδευση, ενώ προσλαμβάνεται ένας επιπλέον εκπαιδευτικός στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση για την κάλυψη λειτουργικού κενού το οποίο, εκ παραδρομήςείχε δηλωθεί για την Γενική Εκπαίδευση.

Εδώ η ανακοινοποίηση των προσλήψεων Γενικής ΔΕ

Εδώ η ανακοινοποίηση των προσλήψεων ΕΑΕ ΔΕ

Οι 286 προσλήψεις «τριμηνιτών» της Παρασκευής

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκαν προσλήψεις για 286 «τριμηνίτες» αναπληρωτές.

Οι πίνακες με τα ονόματα εδώ

Οι ανωτέρω συνάπτουν συμβάσεις τρίμηνης διάρκειας και θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους είτε δια ζώσης είτε στο πλαίσιο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, κατά περίπτωση, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 111 του ν.4821/2021 (Α΄ 134), όπως ισχύει.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: