Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΥΣΔΕ Νο 24/ 29-08-19! ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ!




Κουσινίδης Χάρης – Δεμερδεσλής Γιώργος

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 24 ( περίοδος 2019-20)

Συνεδρίασε στις 29-08-2019 το ΠΥΣΔΕ Έβρου.
Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν οι εξής:

Α/Α
ΜΕΛΗ ΠΥΣΔΕ
1.
Αποστολακούδης Στέργιος, εκπ/κός ΠΕ 80, Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σεως Έβρου, Πρόεδρος
2.
Χαρταμπά Ασανιώ, εκπ/κός ΠΕ87.02, ως αναπληρώτρια του συν. Λημνιού Νικολάου, εκπ/κού ΠΕ03, Δ/ντού Γ/σίου Τυχερού, ο οποίος απουσίασε δικαιολογημένα, Αντιπρόεδρος
3.
Πλακωτή Ελένη, εκπ/κός ΠΕ01, Δ/ντρια Μουσικού Σχολείου Αλεξ/πόλεως, μέλος
4.
Κουσινίδης Χαρίλαος, εκπ/κός ΠΕ04.01, αιρετός εκπρόσωπος εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σεως, μέλος
5.
Καλόγερος Γεώργιος, εκπ/κός ΠΕ02, αιρετός εκπρόσωπος εκπ/κών Β/θμιας Εκπ/σεως, μέλος

Γραμματέας του Συμβουλίου η κ. Μώρου Γεωργία, εκπ/κός ΠΕ02, αποσπασμένη στη Β/θμια Εκπ/ση Έβρου

Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως ήταν τα παρακάτω:
1.   Τοποθετήσεις για το σχολικό έτος 2019-2020:
α. Εκπ/κών λειτουργικά υπεράριθμων για Συμπλήρωση ωραρίου (ολική ή μερική διάθεση)
β. Εκπ/κών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ – Προσωρινές τοποθετήσεις
γ. Εκπ/κών που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ ή αιτήθηκαν απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ
2.   Εξέταση αιτήσεων εκπ/κών για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών
3.   Εξέταση αιτήσεων εκπ/κών για χορήγηση αδείας ασκήσεως ιδιωτικού έργου

Το Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Θέμα 1ο :

Προ της ενάρξεως της συνεδριάσεως δηλώσαμε ότι δεχθήκαμε να διεξαχθεί η παρούσα συνεδρίαση και συμμετέχουμε σε αυτήν, εφ’ όσον εγκαίρως η ΔΔΕ Έβρου είχε επεξεργαστεί και είχε δημοσιοποιήσει τους σχετικούς πίνακες λειτουργικών κενών – πλεονασμάτων, υπό την προϋπόθεση όμως ότι την επομένη εβδομάδα με βάση τα στοιχεία από τις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων τη Δευτέρα 02/09, το ΠΥΣΔΕ θα προβεί σε διορθώσεις των προσωρινών τοποθετήσεων όλων των κατηγοριών ( εάν προκύπτουν μεταβολές ) σεβόμενο απολύτως τις σχετικές αποφάσεις.
Όπως τονίσαμε και στο ενημερωτικό Νο 23/22-08-19 ( στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/23-22-08-19.html ) «…ως Αγωνιστική Ανεξάρτητη Παρέμβαση Έβρου δίνουμε μεγάλη σημασία στις αποφάσεις των συνεδριάσεων των Συλλόγων Διδασκόντων. Συνεπώς έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε και να υλοποιήσουμε στο ΠΥΣΔΕ κάθε σχετική απόφαση, η οποία προκύπτει από τα πραγματικά στοιχεία κάθε σχ. μονάδας και λαμβάνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.».

A.      Στην αρχή της συνεδριάσεως συζητήθηκαν οι ενστάσεις των παρακάτω συναδέλφων εκπ/κών:

α. Ένσταση του συν. Συλιτζίδη Παναγιώτη ΠΕ86.
Ζητούσε να κριθεί ως λειτουργικά υπεράριθμος στη σχ. μονάδα του ( Γ/σιο Φερών ). Πρόταση κ. Προέδρου: Να εξεταστεί η ένσταση μετά από τη συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Γ/σίου Φερών, με βάση τα πραγματικά στοιχεία της κατανομής ωρών στους εκπ/κούς του Σχολείου.
Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή.

β. Ένσταση της συν. Τσαλαπίδου Μαρίας ΠΕ03.
Ζητούσε να διαγραφεί από τον πίνακα των λειτουργικώς υπεραρίθμων εκπ/κών, διότι σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε, καλύπτει πλήρως το ωράριό της στη σχ. Μονάδα της ( Εσπ. ΓΕΛ Αλεξ/πόλεως ).
Πρόταση κ. Προέδρου: Να εξεταστεί η ένσταση μετά από τη συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Εσπ. ΓΕΛ Αλεξ/πόλεως, με βάση τα πραγματικά στοιχεία της κατανομής ωρών στους εκπ/κούς του Σχολείου.
Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή.

Β. Στη συνέχεια της συνεδριάσεως ο Πρόεδρος κ. Αποστολακούδης ανέφερε ότι όπως έχει ανακοινώσει η ΔΔΕ και προβλέπεται στη νομοθεσία, οι υπηρεσιακές μεταβολές θα εξελιχθούν με την εξής σειρά: πρώτα η ρύθμιση της συμπληρώσεως ωραρίου των λειτουργικώς υπεραρίθμων συναδέλφων, έπειτα η τοποθέτηση των εκπ/κών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και τέλος η τοποθέτηση των εκπ/κών που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ ή αιτήθηκαν αποσπάσεως εντός ΠΥΣΔΕ, καθώς και των εκπ/κών που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ με διάθεση στην Α/θμια. Υπήρξε συμφωνία επ’ αυτού και κατόπιν ξεκίνησε η διαδικασία των προσωρινών τοποθετήσεων όλων των κατηγοριών. Οι τοποθετήσεις αυτές γίνονται με βάση τους πίνακες που προέκυψαν από τη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ της 22/08 ( διαβάστε το σχ. ενημερωτικό στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/23-22-08-19.html ). Υπενθυμίζουμε ότι ως Αγωνιστική Ανεξάρτητη Παρέμβαση Έβρου καταψηφίσαμε τους πίνακες αυτούς για τους λόγους που εξηγούμε αναλυτικώς στο παραπάνω ενημερωτικό.
α. Τοποθετήσεις εκπ/κών λειτουργικά υπεραρίθμων για συμπλήρωση ωραρίου (ολική ή μερική διάθεση)
Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι για τη συμπλήρωση ωραρίου δεν θα είναι μοναδικό κριτήριο η αίτηση των εκπ/κών, αλλά πρώτα θα εφαρμόζεται η υπ αριθμ. 76099/Δ2/Αρ. Φ. 1704/ 16-05-2018 Υ.Α. αναθέσεων μαθημάτων και θα συνεκτιμάται επίσης η «λειτουργικότητα» της συμπληρώσεως ( π.χ. σε ένα ολόκληρο κενό 21 ωρών δεν θα συμπληρώνουν 3 εκπ/κοί από 7 ώρες, αν υπάρχει εκπ/κός που χρειάζεται 20 ώρες κλπ.).

Η θέση μας επ’ αυτού ήταν ότι υπάρχουν μεν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις όπως αυτές αναφέρονται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΔΔΕ Έβρου ( στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/2282019.html ) που καθορίζουν τη διαδικασία, πιστεύουμε όμως ότι το κύριο κριτήριο θα πρέπει να είναι η μοριοδότηση των συναδέλφων.
Οι τοποθετήσεις αυτές εγκρίθηκαν με ψήφους 4-1. Στις ειδικότητες των ΠΕ11 και ΠΕ05 η έγκριση ήταν με πλειοψηφία 3-2.
Μειοψηφήσαμε και δεν επικυρώσαμε συνολικώς τις τοποθετήσεις καταθέτοντας σχετικό κείμενο στο ΠΥΣΔΕ.
Μπορείτε να βρείτε τις τοποθετήσεις αυτές στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/2908_29.html#more
β. Τοποθετήσεις εκπ/κών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ – Προσωρινές τοποθετήσεις
Οι τοποθετήσεις αυτές εγκρίθηκαν με ψήφους 4-1. Στις ειδικότητες των ΠΕ11 και ΠΕ05 η έγκριση ήταν με πλειοψηφία 3-2.
Μειοψηφήσαμε και δεν επικυρώσαμε συνολικώς τις τοποθετήσεις καταθέτοντας σχετικό κείμενο στο ΠΥΣΔΕ.
Μπορείτε να βρείτε τις τοποθετήσεις αυτές στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/2908_29.html#more
γ. Τοποθετήσεις εκπ/κών που αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ ή αιτήθηκαν αποσπάσεως εντός ΠΥΣΔΕ
Υπήρξε μεγάλος προβληματισμός μεταξύ των μελών του ΠΥΣΔΕ για το ζήτημα των προσωρινών τοποθετήσεων για τις/τους συναδέλφους οι οποίοι είναι σύζυγοι στρατιωτικών, μετά την έκδοση της ρυθμίσεως του ν. 4553/2018 (ΦΕΚ 119Α). Για το ζήτημα αυτό εκδόθηκαν δύο διευκρινίσεις: 1) η αρ. πρωτ. 118746/Ε2/13-07-2018 εγκύκλιος από το Υπουργείο που αναφέρει τα εξής ( διαβάστε την στο http://agonsysp.blogspot.com/2018/08/blog-post_12.html ):

ΘΕΜΑ: «Διευκρινήσεις για το ν. 4553/2018 »

Μετά τη δημοσίευση του ν. 4553/2018 (ΦΕΚ 119 A’) και σε εφαρμογή του άρθρου τρίτου, παρακαλείσθε όπως, κατά τη διαδικασία δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων των εκπαιδευτικών, οι οποίοι αποσπάστηκαν με τις υπ’ αριθ.102381/E2/20-6-2018,102380/Ε2/20-6-2018,102379/Ε2/20-6-2018,108623/Ε2/29-6-2018 & 108608/Ε229-06-2018Υ.Α., και πρόκειται να τοποθετηθούν σε σχολικές μονάδες περιοχής αρμοδιότητάς σας, ζητήσετε από τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι είναι σύζυγοι στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων, να προσκομίσουν πρόσφατη βεβαίωση της στρατιωτικής μονάδας που υπηρετεί πραγματικά ο/η σύζυγος, ώστε, στη συνέχεια, να φροντίσετε για την τοποθέτησή τους σε σχολείο που απέχει έως είκοσι (20) χλμ. από τη συγκεκριμένη στρατιωτική μονάδα. Σε περίπτωση, δε, που η σχολική μονάδα είναι σε νησί, τότε η/ο εκπαιδευτικός θα πρέπει να τοποθετηθεί σε σχολική μονάδα εντός του ίδιου νησιού.
Επίσης, θα πρέπει να προβλέψετε να υπάρχει στη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων σχετικό πεδίο (τοποθέτησης κατά προτεραιότητα ως σύζυγος στρατιωτικού Ενόπλων Δυνάμεων).

2) Έγγραφο του ΥΠΑΙΘ με αρ. πρωτ. 146929/Ε2/7-9-2018


ΘΕΜΑ: Διευκρινήσεις για το ν. 4553/2018
Σχετικό: έγγραφό μας με αριθ. πρωτ. 118746/Ε2/13-7-2018 ( ΑΔΑ: ΨΡΗ64653 ΠΣ-ΜΔΔ)
Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού και μετά από αλλεπάλληλα ερωτήματα που έχουν τεθεί στην Υπηρεσία μας για τον τρόπο εφαρμογής του άρθρου τρίτου του ν. 4553/2018 (ΦΕΚ 119 A’) κατά την διαδικασία τοποθέτησης των αποσπασμένων εκπαιδευτικών οι οποίοι είναι σύζυγοι στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων στα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων των Δ/νσεων Π.Ε. και Δ.Ε., σας γνωρίζουμε ότι: σε περίπτωση που δεν υπάρχουν λειτουργικά κενά σε σχολικές μονάδες σε ακτίνα 20 χ.λ.μ. από την στρατιωτική μονάδα που υπηρετεί πραγματικά ο/η σύζυγος, θα πρέπει να καλείται ο εκπαιδευτικός να δηλώσει αν συναινεί να τοποθετηθεί σε σχολική μονάδα πέραν των 20 χ.λ.μ. Εφόσον ο εκπαιδευτικός δεν συναινεί, οι αρμόδιες Δ/νσεις Εκπ/σης καλούνται να ενημερώσουν την Υπηρεσία μας, προκειμένου να εξεταστεί διαδικασία ανάκλησης της απόσπασής του

Όπως συνάγεται κι από τα ανωτέρω, η ρύθμιση αφορά μόνο τους συναδέλφους που αποσπάστηκαν κι όχι τους συναδέλφους που κατέχουν οργανική θέση στο νομό μας. Σ’ αυτό υπήρξε συμφωνία στο ΠΥΣΔΕ.
Κατόπιν υπήρξε συζήτηση για την εφαρμογή της ανωτέρω ρυθμίσεως που αφορά τις/τους συζύγους στρατιωτικών, στις παρούσες τοποθετήσεις. Ο Πρόεδρος του ΠΥΣΔΕ πρότεινε ότι αφού διενεργήθηκαν οι δύο φάσεις των τοποθετήσεων, δηλαδή η τοποθέτηση των λειτουργικώς υπεραρίθμων συναδέλφων κι έπειτα η τοποθέτηση των εκπ/κών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, κατόπιν στη φάση των τοποθετήσεων των αποσπασμένων θα εξασφαλιστούν εκ των προτέρων ισάριθμες θέσεις σε Σχολεία ( εάν υπάρχουν, άλλως θα τοποθετηθούν στην μικρότερη δυνατή απόσταση που υπάρχει λειτουργικό κενό ), όσοι και οι συνάδελφοι που υπάγονται στην ανωτέρω ρύθμιση. Εμείς υποστηρίξαμε ( όπως και πέρυσι ) το εξής: ότι αφού διενεργήθηκαν κανονικά οι δύο φάσεις των τοποθετήσεων, δηλαδή η τοποθέτηση των λειτουργικώς υπεραρίθμων συναδέλφων κι έπειτα η τοποθέτηση των εκπ/κών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, τώρα στη φάση των τοποθετήσεων των αποσπασμένων θα γίνουν οι τοποθετήσεις σύμφωνα με τα μόρια του καθενός. Αν οι συνάδελφοι εκπ/κοί που υπάγονται στην ανωτέρω ρύθμιση δεν τοποθετηθούν σε Σχολείο όπως προβλέπεται ( δηλ. εντός της ζώνης των 20 χλμ. ), τότε θα τοποθετηθούν εκ των υστέρων ως υπεράριθμοι στα συγκεκριμένα Σχολεία. Οι τοποθετήσεις έγιναν σύμφωνα με την πρόταση του Προέδρου.
Οι τοποθετήσεις αυτές εγκρίθηκαν με ψήφους 4-1. Στις ειδικότητες των ΠΕ11 και ΠΕ05 η έγκριση ήταν με πλειοψηφία 3-2.
Μειοψηφήσαμε και δεν επικυρώσαμε συνολικώς τις τοποθετήσεις καταθέτοντας σχετικό κείμενο στο ΠΥΣΔΕ.
Μπορείτε να βρείτε τις τοποθετήσεις αυτές στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/2908_29.html#more
Γ. Οι διαθέσεις «πλεοναζόντων» εκπ/κών στην Α/θμια, θα συζητηθούν στην επομένη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ την Τετάρτη 04/09. Υποβάλαμε την πρόταση να εκδοθεί από τη ΔΔΕ Έβρου προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων διαθέσεως στην Α/θμια, όσων συναδέλφων εκπ/κών επιθυμούν. Η ΔΔΕ εξέδωσε τη σχετική προκήρυξη για τους συναδέλφους ΠΕ11, ( διαβάστε την στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/11.html ). Εμείς θα συμφωνήσουμε μόνο για διαθέσεις συναδέλφων που θα επιθυμούν τη διάθεση τους στην Α/θμια. [ υπό δύο προϋποθέσεις: α) Πρέπει να είναι εκ των προτέρων γνωστά και αναλυτικά τα κενά της Α/θμιας Εκπ/σης για το σωστό και δίκαιο προγραμματισμό των τοποθετήσεων και β) η κρίση και η τοποθέτηση των συναδέλφων της Β/θμιας που διατίθενται στην Α/θμια, να γίνεται μαζί με τους συναδέλφους της Α/θμιας, με μόνο κριτήριο τη μοριοδότηση ]. Ήδη όμως το ΠΥΣΠΕ την Παρασκευή 30/09 προχώρησε σε αποσπάσεις στις κοινές ειδικότητες ΠΕ05, 06, 07, 11 ( διαβάστε τις τοποθετήσεις αυτές στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/blog-post_74.html ). Συνεπώς δεν υλοποιεί τη δέσμευση για κοινή εξέταση των αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης συναδέλφων εκπ/κών Α/θμιας και Β/θμιας των κοινών ειδικοτήτων κι έτσι πιστεύουμε ότι η σχετική διαδικασία στο κοινό ΠΥΣΔΕ – ΠΥΣΠΕ της Τετάρτης 04/09 υπονομεύεται πριν καν ξεκινήσει και προφανώς δεν θα προσυπογράψουμε διαθέσεις στην Α/θμια.
Δ. Στο τέλος έγιναν ορισμένες προσωρινές τοποθετήσεις στα κενά της Ειδικής Αγωγής. Δεν έχουν ολοκληρωθεί. Το πιθανότερο σενάριο είναι να εκδοθεί ειδική προκήρυξη για κάλυψη των κενών, με τα ειδικά προσόντα που προβλέπει η νομοθεσία.
Οι τοποθετήσεις αυτές εγκρίθηκαν ομόφωνα.
Μπορείτε να βρείτε τις τοποθετήσεις αυτές στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/08/2908_29.html#more
Διαβάστε στο https://agonsysp.blogspot.com/2019/09/blog-post_2.html το κείμενο που καταθέσαμε στο ΠΥΣΔΕ ως ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ, για τις υπηρεσιακές μεταβολές του Σεπτεμβρίου.
Θέμα 2ο :

Χορηγήθηκαν ομόφωνα άδειες ασκήσεως ιδιωτικού έργου στους παρακάτω συναδέλφους εκπ/κούς:

Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΚΛΑΔΟΣ
ΦΟΡΕΑΣ / ΩΡΕΣ ΕΒΔ.
1.
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΕ82
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ / 10ω εβδ.
από 01/09 έως 31/08/2020
2.
ΚΑΡΑΚΥΡΓΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΠΕ 87.02
ΥΠΑΙΘ – ΙΕΠ / 18ω εβδ.
από 01/09 έως 31/08/2020
3.
ΦΑΚΟΥΔΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΕ03
ΕΚΠΑ
έως 28/12/2019

Θέμα 3ο :
Αναγνωρίστηκε ομόφωνα η συνάφεια των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών των παρακάτω συναδέλφων:
Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΚΛΑΔΟΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ / ΘΕΜΑ
1.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΠΕ02
ΕΑΠ
«ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ»
2.
ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΠΕ04.01
ΔΠΘ Π.Τ.Δ.Ε
«ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΠ/ΣΕΩΣ - ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΓΩΓΗΣ»

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ
1.   Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 10.00 για διορθώσεις επί των προσωρινών τοποθετήσεων και νέες τοποθετήσεις.
2.   Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 14.00 κοινό ΠΥΣΔΕ – ΠΥΣΠΕ, για διαθέσεις από και προς την Α/θμια Εκπ/ση.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1.        Εάν διαπιστωθεί κάποιο λάθος ή κάποια παράλειψη στους ανωτέρω πίνακες τοποθετήσεων να μας ενημερώσετε για διόρθωση, εν όψει της νέας συνεδριάσεως ΠΥΣΔΕ στις 04/09.
2.      Υπενθυμίζουμε ότι Τρίτη 03/09 λήγει η προθεσμία των αιτήσεων για:

κάλυψη της θέσης Υπεύθυνου Πληροφορικής
κάλυψη της θέσης Υπεύθυνου Φυσικής Αγωγής
κάλυψη κενουμένων θέσεων Δ/ντών Σχ. Μονάδων.

Με συναδελφικούς - αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΚΟΥΣΙΝΙΔΗΣ XAΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) κινητό: 6937032925 και 6944838869 και e-mail: xkousini@gmail.com
ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΥΣΔΕ Ν. ΕΒΡΟΥ και ΑΠΥΣΔΕ ΠΕΡΙΦ.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
ΔΕΜΕΡΔΕΣΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κινητό: 6937271637 και e-mail: gdemeragon08@gmail.com
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΥΣΔΕ Ν.ΕΒΡΟΥ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΒΡΟΥ http://agonsysp.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: